Preguntes freqüents


Què és un Love Hotel?

Un Love Hotel ofereix als seus hostes habitacions per hores o per packs d’hores perquè gaudisca amb la seva parella amb tota la discrecció i intimitat que busca. Discreció, elegància, i la més absoluta intimitat als llits king size i les suites amb banyera d’hidromassatge. En definitiva, amor contemporani per a parelles o trios.


Com es garanteix l’absoluta discreció?

Al nostre hotel només us atendrà personalment el servei de recepció, que us acompanyarà fins a la vostra habitació. L’hotel disposa de doble porta d’entrada i sortida perquè cap dels nostres clients concideixin a la recepció, disposant així mateix si el Client ho necessita un reservat a la mateixa recepció. Cuidem cada detall perquè conservi l’anonimat durant tota l’estada.

El pàrquing gratuït a la vostra disposició està situat a una distància prudent de l’hotel, per la qual cosa la discrecció està garantida. La prioritat és preservar la discreció de tots els nostres hostes.

Una discreció que afegeix a l’experiència un halo d’emoció.


Hi ha possibilitat de creuar-se amb altres persones a l’Hotel?

Garantim l’absoluta discreció. Comptem amb reservats a la mateixa recepció, i acompanyem cada client des de l’arribada a l’hotel fins a la seva habitació, ja sigui a l’entrada oa la sortida per evitar coincidir amb una altra hoste al vestíbul, els passadissos o la recepció.

>


Com funcionen les habitacions per hores?

Les nostres habitacions es reserven per hores, sense límit de temps. La primera hora té un cost inicial superior a les hores restants, amb tarifes pensades per adaptar-se a diferents necessitats dels nostres clients que podeu consultar a la pàgina de les habitacions i tarifes


Què és la tarifa d’1,5h?

Sempre atents als suggeriments i les necessitats dels nostres clients disposem d’una tarifa especial per a 1 hora i 1/2. D’aquesta manera podeu gaudir d’1 hora llarga al vostre ritme sense haver de consultar el rellotge en cap moment.


Com funcionen els packs d’hores?

Les nits de diumenge a dijous teniu a la vostra disposició un pack d’hores pensat per gaudir tota la nit de la vostra intimitat amb descans inclòs, amb sortida a l’hora habitual dels hotels a les 12pm. Les nits del divendres i el dissabte disposa d’un pack pensat per als que surten a gaudir de la nit i volen acabar amb una estada íntima a l’hotel, fins al dia següent a les 15h.


Què passa si vull cancel·lar la reserva?

La reserva no comporta cap desemborsament econòmic. Si han passat vint minuts des de l’hora de reserva i no ens avisa, la reserva s’allibera.


Com puc fer una reserva?

Acceptem reserves per telèfon perquè així podem garantir-vos al moment que vostè disposarà del seu allotjament. A Contacte i Reserves trobareu els telèfons i el formulari de contacte. A les consultes per correu electrònic o formulari, la resposta es rep a l’adreça de correu electrònic que vostè ens faciliti.


Puc anar sense reserva?

Per descomptat. Si hi ha habitacions, podreu reservar l’habitació en el mateix moment que visiteu l’hotel. Des de l’hotel us animem a reservar amb antelació, encara que sigui només uns minuts, però si teniu previst venir en horaris o dies d’especial afluència.


Es carregarà alguna quantitat a la targeta en fer la reserva?

Durant el procés de reserva no us demanem dades sobre la vostra targeta de crèdit. Heu de tenir en compte que si no aviseu a la recepció de la vostra demora la reserva expirarà als 20 minuts de l’hora reservada i l’habitació quedarà alliberada.


On es pot aparcar?

Vostè disposa de pàrquing gratuït a pocs metres de l’hotel, per garantir la seva discreció. Disposa a la pàgina de localització de l’hotel del mapa amb la situació de l’hotel i del pàrquing.


És possible reservar una habitació per a tres persones?

Sí, vostè pot reservar una habitació per hores o amb algun dels nostres packs per a 3 persones.


L’hotel disposa de servei d’habitacions?

La carta, com cada detall als nostres Love Hotel, s’ha creat pensant en el més mínim detall, oferint una selecció de servei de bar i aperitius, ja sigui begudes alcohòliques, refrescos, sandvitxos i aperitius envasats per evitar la seva manipulació i garantir-ne la qualitat.


I si només es vol dormir?

Els nostres llits són molt còmodes, i cada parella decideix el que hi fa.


Qui són els clients d’Hotel Betrés?

Qualsevol parella que vulgui veure complertes les seves fantasies i que pensi a llogar una habitació o apartament per hores, trobarà al nostre Love Hotel per hores l’establiment perfecte per satisfer els seus desitjos en un ambient íntim i discret.


Hi ha altres SuperLoveHotels com aquest?

Hi ha altres SuperLoveHotels més a Barcelona, ​​tots amb el seu propi estil i personalitat.


Quins són els horaris de l’hotel?

L’Hotel Betrés o Hotel Breda com se’l coneix popularment està obert les 24 hores del dia els 365 dies de l’any.


Puc esperar la meva parella dins de l’hotel?

Sí, és clar. Es pot esperar a la mateixa habitació, i així anar jugant amb la il·luminació, la música i allò que faci volar la imaginació, preparant el millor ambient per a la trobada.


I si tinc més dubtes?

Contacti amb nosaltres trucant al

93 321 8090

i estarem encantats de resoldre tots els teus dubtes.


Hotel Betrés